Localització

Santa Coloma de Farners

Important: Heu de tenir en compte que la casa està aïllada a dalt de la muntanya, a 20 minuts del centre de Santa Coloma de Farners, i que cal pujar una pista forestal de 4Km.
La pista forestal és pujada en camí de terra que es puja amb qualsevol tipus de turisme. I és precisament aquesta distància el que li aporta la diferència a la casa, ja que us permetrà “desconnectar” de tot i gaudir de la natura i les vistes que ofereix l’entorn.

Mapa carreteras direcció Mas huix
Mapa carrers Santa Coloma de Farners, Mas huix

Atenció

Per buscar la localització de Mas Huix amb internet i GPS és necessari que utilitzeu les coordenades que us informem en aquesta pàgina.

Amb qualsevol altre dada, inclòs el nom de la masia, pot ser que us indiquin un camí equivocat. Per estar segurs que seguiu la ruta correcta, primer busqueu la ubicació de la població de Santa Coloma de Farners i, una vegada hi arribeu, des d’allà utilitzeu les coordenades que us informem en aquesta pàgina.

Si ho feu d’aquesta manera evitareu que us indiquin rutes errònies que passen per la població de Sant Hilari Sacalm i per camins de muntanya no aptes per a vehicles.

  • A 90km. de Barcelona, per autopista A7
  • A 60 km. de Palamós – Costa Brava
  • A 30km. de Girona i el seu aeroport
  • A 9km. de Sta. Coloma de Farners(4km de pista forestal)
  • A 6km. de l’Eix Transversal
Coordenades GPS: 41º 52' 36.916"N, 2º 36' 27.738"E
Google Maps: 41.876921,2.607705
Mas Huix, Santa Coloma de Farners